ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden

Bij bestelling gaat de koper akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenland:

Bij bestellingen buiten Nederland/ België wordt contact opgenomen met de klant i.v.m afwijkende bezorgkosten.

Levering:

De bestelde artikelen zullen (na ontvangst van betaling) z.s.m. bij U bezorgd worden. Voor geborduurde artikelen moet u rekening houden met een levertijd van 7 werkdagen. Indien een artikel niet op voorraad is, nemen wij contact met u op. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Bestellingen met borduring kunnen binnen 24 uur geannuleerd worden daarna bent u verplicht deze af te nemen! Onbewerkte artikelen die u besteld hebt kunnen binnen 14 dagen na u bestelling geannuleerd worden. Na deze termijn bent u verplicht deze af te nemen.

Verzending:

Borduurderij `t Schaertje laat de bestellingen bezorgen door Post.nl. Als de bezorger het pakje niet kan afleveren op het gewenste adres dan zal hij een bericht achterlaten waar het betreffende pakje kan worden opgehaald. Bij bezorging door Post.nl zijn de bezorgvoorwaarden van Post.nl van toepassing. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport en Borduurderij `t Schaertje kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de fouten van de bezorger.

Let op : adressen met een postbus kunnen niet in behandeling worden genomen, wellicht is er een andere mogelijkheid om toch de gewenste artikelen te ontvangen. Dit kan uiteraard in overleg.

Kosten:

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Wij berekenen verzendkosten volgens Post.nl tarieven + 50 eurocent verpakkingskosten.

Privacy

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Borduurderij `t Schaertje. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt en zijn uitsluitend bedoelt voor het onderhouden van de klantrelatie.

Aansprakelijkheid

Borduurderij ‘t Schaertje stelt zich niet aansprakelijk voor het zoekraken, verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. Alle artikelen worden met uiterste zorg verpakt, het risico van verzenden is voor de koper.
Borduurderij t Schaertje stelt zich niet aansprakelijk voor enige vorm van onvoorzienheden die schadelijk is of kan zijn voor de webwinkel.

Retourneren

Mocht er iets niet goed zijn aan u bestelling laat het ons dan weten dan zullen wij er alles aan doen dit zo goed mogelijk voor u op te lossen.  Geborduurde artikelen met naam/tekst die fout geborduurd is door onze fout krijgt u gratis vergoed.

Retourzenden van artikelen is voor u eigen rekening.

Fout doorgegeven naam/tekst wordt door ons niet vergoed.

Betaling:

Bij Borduurderij `t Schaertje kunt u op de volgende manieren betalen:

Contante betaling.

Dit is alleen mogelijk bij afhalen op afspraak. Via de mail kan daar een afspraak voor worden
gemaakt, u krijgt dan van ons de juiste adresgegevens . Dit is uiteraard zonder berekening van de bezorgkosten.

Via overboeking:

U maakt het totaal bedrag over op het rekeningnummer van Borduurderij `t Schaertje onder vermelding van naam en ordernummer, (ordernummer en bankrekeningnummer staan op uw orderbevestiging vermeld).

Vervolgens zullen wij uw bestelling z.s.m. verwerken.

Borduurderij ’t Schaertje

K.v.K nummer: 24347269

Btw nr: 1441.55.175.B01

Mobiel: 06-11096859

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2008 - 2024 Borduurderij `t Schaertje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel